Så bjuder du in personer till din arbetsyta
Senast uppdaterad 28 september 2026
Du kan bjuda in personer genom att ange deras e-postadress i medlemssektionen under inställningarna för arbetsytan. Alla i arbetsytan kan bjuda in andra, men bara ägaren kan ta bort dem.
Bjuda in personer
De får ett e-postmeddelande med en länk för att gå med. Om de inte har ett Repaint-konto än skapas ett när de accepterar inbjudan. Om de redan har ett konto läggs din arbetsyta till bredvid de andra arbetsytor de ingår i.
Det här kan medlemmar se
Repaint har inga detaljerade behörigheter. Alla i din arbetsyta kan se och redigera allt där, även kunduppgifter och betalningar. Därför passar arbetsytor för anställda och delägare, men inte för personer som bara ska se en del av företaget.
Hur många personer du kan lägga till
Antalet platser beror på din plan, och ägaren räknas som en av dem:
- Plus: 1 plats
- Pro: 5 platser
- Max: obegränsat antal platser
Alla i arbetsytan delar på samma veckovisa AI-tilldelning.
Roller och ägarskap
Varje person i arbetsytan har en av två roller:
- Ägare. Hanterar fakturering, radering av arbetsytan och andra administrativa uppgifter med höga säkerhetskrav.
- Redigerare. Kan se och redigera allt i arbetsytan, inklusive webbplatser, data, instrumentpaneler och betalningsinformation.
Ta bort personer
Ägaren kan ta bort medlemmar i inställningarna för arbetsytan. De förlorar åtkomsten till arbetsytan direkt. Deras Repaint-konto finns kvar, men ingår inte längre i den här arbetsytan.
Överföra ägarskapet
Du kan bara överföra ägarskapet till någon som redan finns i arbetsytan. Bjud därför in personen först om hen ännu inte är medlem.
För att överföra ägarskapet ändrar du personens roll till ägare i inställningarna för arbetsytan.
Då blir personen ägare och du blir redigerare. Hen tar över faktureringen och ansvaret för arbetsytan. Det är så byråer och frilansare vanligtvis lämnar över ett färdigt projekt till en kund.
