Hvert arbejdsområde har en ugentlig kvote for AI-brug, som deles af alle i arbejdsområdet. Hver gang du chatter med AI, tæller det med i dit forbrug. Det gælder blandt andet spørgsmål, redigering af hjemmesider og generering af billeder. Din kvote nulstilles hver syvende dag, og ubrugt AI-brug overføres ikke.
Hvis du når din grænse, kan du ikke fortsætte med at chatte med AI, før din kvote nulstilles, eller du opgraderer. Dine hjemmesider forbliver online, og betalinger, e-mails og andre tjenester fortsætter med at fungere.
Med et betalt abonnement kan du også købe kreditter til ekstra AI-brug. En opgradering af dit abonnement giver som regel mere værdi for pengene, men kreditter kan hjælpe, hvis du har brug for mere, end dit abonnement omfatter. Kreditter bruges først, når din ugentlige kvote er opbrugt, og de udløber aldrig.