Slik publiserer og avpubliserer du nettsiden din
Sist oppdatert 28. september 2026
Du kan publisere en nettside ved å klikke på publiseringsknappen øverst til høyre eller be AI-en publisere den. Det fungerer godt å spørre AI-en, for da kan den først sjekke at alt er klart.
Dette gjør publisering
Mens du bygger, vises endringene i forhåndsvisningen med en gang, men besøkende ser dem ikke ennå. Når du publiserer, blir den nyeste versjonen tilgjengelig på nettadressen din.
Alle i arbeidsområdet kan se de nyeste endringene med en gang, også før de er publisert.
Hvis du lurer på hvorfor en endring ikke vises på den publiserte nettsiden, trenger du sannsynligvis bare å publisere på nytt.
Nettadressen din
Hver nettside får en gratis Repaint-adresse, slik at du kan publisere og dele den uten å eie et domene. Du kan endre dette underdomenet ved å spørre AI-en, eller koble til et eget domene som du eier, for eksempel yoursite.com.
Test skjemaer og betalinger
Publisering styrer bare hvilken versjon av sidene besøkende ser. Dataene nettsiden lagrer, er alltid aktive, også mens du jobber med upubliserte endringer. Det gjelder skjemainnsendinger, kundekontoer, bestillinger og betalinger.
Det betyr at testing av disse funksjonene er reell. Når du sender inn et skjema, lagres en ekte innsending, og e-poster og betalinger sendes faktisk. AI-en vet dette og behandler dataene dine varsomt. Det er likevel lurt å be den hjelpe deg med å teste nye funksjoner trygt før du tar dem i bruk.
“Jeg vil teste det nye bookingskjemaet før jeg publiserer. Hjelp meg å teste det grundig uten å påvirke ekte kunder.”
Avpubliser nettsiden din
For å ta en nettside av nettet kan du be AI-en avpublisere den. Besøkende kan da ikke lenger åpne den. Arbeidet ditt forblir lagret i arbeidsområdet, og du kan når som helst gjøre nettsiden tilgjengelig igjen ved å publisere på nytt.
“Avpubliser porteføljenettsiden min inntil videre.”
Når nettsider tas av nettet
Hvis arbeidsområdet ditt er satt på pause, blir alle nettsidene i det utilgjengelige til arbeidsområdet aktiveres igjen. Dette kan skje når en prøveperiode utløper eller en plan sies opp.
